Teemun merkintöjä

Hiilenmusta, tuimalta näyttävä palokärki on herättänyt Suomessa paljon uskomuksia. Yhtäältä sitä pidettiin pahanilmanlintuna, toisaalta sokeuden uskottiin parantuvan, kun sairasta silmää hierottiin palokärjen munalla. Useammin palokärjen on uskottu tietävän sadetta ja ukkosta, helpotusta kuiviin kesäaikoihin. Itse ihailen palokärjen suurta, tikkamaista olemusta ja ahkeruutta. Palokärki on metsiemme ahkerimpia kolontekijöitä, arkkitehti ja työmyyrä samassa linnussa!

Palokärki grafiikan taulu

149,00 

Palokärki on metsiemme suurin tikkalintu ja ahkera kelopuiden nakuttaja. Tämä teos on osa numeroitua taidegrafiikan sarjaa.

Koko

30 x 40 cm

Varasto loppu

Kuvaus

Palokärki grafiikan taulu esittelee metsien ahkeran pesäntekijän touhuissaan. Palokärki-taidegrafiikka on vedostettu korkealaatuiselle 310g/m2 taidegrafiikan paperille. Vedoksen koko 30 x 40 cm. 25 kappaleen sarja. Vedokset ovat taiteilija Teemu Järven käsin numeroimia ja signeeraamia. Grafiikan vedos myydään ilman kehyksiä. Vedokset on mitoitettu standardikokoisten valmiskehyksien mukaan. Pohjoisen luonnosta inspiroitunutta uniikkia ja vastuullista taidetta moderniin kotiin. Suomessa valmistettu.

Toimitusehdot

Toimituskulut ovat: postipaketti Suomeen 4,90 €, kotipaketti Suomeen 8,90 €, GLS-paketti EU-maihin 9,90 €, DHL-paketti EU-maihin 13,90 €, DHL-paketti EU:n ulkopuolelle 19,90 €.

Yli 150 € tilaukset toimitamme veloituksetta. Etu voimassa toistaiseksi.

Lue lisää toimitusehdoista täältä