Teemun merkintöjä

Loppukeväisessä metsässä voi mennä vipuun: voimakkaana kuuluva huhuilu ei ole pöllön vaan sepelkyyhkyn ääni. Sepelkyyhkyn luoma äänimaisema on tyypillinen varsinkin peltojen ja muiden viljelysten reunametsissä, joissa kyyhky viihtyy. Linnun kaulassa on valkoinen laikku, sepel, joka on antanut nimensä lajille.

Kyyhky grafiikan taulu

149,00 

Eleganttia taidegrafiikan vedosta koristaa ilmeikäs sepelkyyhky. Vedos on osa rajoitettua sarjaa. Taiteilija on signeerannut ja numeroinut jokaisen vedoksen.

Koko

40 x 30 cm

Vain 1 varastossa

Nopea toimitus!
Kuvaus

Kyyhky grafiikan taulu on vedostettu korkealaatuiselle 310g/m2 taidegrafiikan paperille. Vedoksen koko 40 x 30 cm. 25 kappaleen sarja. Vedokset ovat taiteilija Teemu Järven käsin numeroimia ja signeeraamia. Grafiikan vedos myydään ilman kehyksiä. Vedokset on mitoitettu standardikokoisten valmiskehyksien mukaan. Pohjoisen luonnosta inspiroitunutta uniikkia ja vastuullista taidetta moderniin kotiin. Suomessa valmistettu.

Toimitusehdot

Toimituskulut ovat: postipaketti Suomeen 4,90 €, kotipaketti Suomeen 8,90 €, GLS-paketti EU-maihin 9,90 €, DHL-paketti EU-maihin 13,90 €, DHL-paketti EU:n ulkopuolelle 19,90 €.

Yli 150 € tilaukset toimitamme veloituksetta. Etu voimassa toistaiseksi.

Lue lisää toimitusehdoista täältä