fbpx
Ilmainen toimitus yli 150 € tilauksille

Kuvista tuotteiksi

Kuvista tuotteiksi

Järven graafiset ja ajattomat kuvat taipuvat monenlaisiin tuotteisiin ja yhteistyömallistoihin.

Moi-ko – merinovilla lapaset

Olet ehkä bongannut Teemu Järven taidetta siellä täällä: esimerkiksi Lapuan Kankurien Jaquard-kudotuissa tekstiileissä, Saintexin turvaheijastimissa, Moikon merinolapasissa ja MyNollan jatkojohdoissa. Järven kädenjälki näkyy myös sveitsiläisen Victorinoxin taskutyökaluissa sekä Joseph Abboud Japanin miesten vapaa-ajan vaatemallistossa.

Saintex – heijastimet
Teemu Järvi x Lapuan Kankurit

Teemu Järvi x Victorinox

Teen mieluiten pitkäkestoisia yhteistyömallistoja tarkoin valittujen kumppanien kanssa, jotka jakavat samat arvot kanssani. Tämä tarkoittaa vastuullista raaka-ainehankintaa ja tuotantoa sekä sitoutumista kiertotalouteen. Teen myös pro bono -hankkeita ympäristöjärjestöille.

Teemu Järvi x 147 Edificè
Teemu Järvi x Joseph Abboud

Sinebrychoff Karhu Pale Ale

Järven graafiset ja ajattomat kuvat taipuvat monenlaisiin tuotteisiin. Hän on suunnitellut esimerkiksi Sinebrychoffin Karhu Pale Ale -oluttölkin etiketin sekä kuvittanut kirjoja ja lehtiä. Järvi on taustaltaan muotoilija, ja hän voi luoda lisenssituotteiden lisäksi täysin räätälöityjä yhteistyömallistoja.

Teemun periksiantamaton tarkkuus on hieno piirre: hän pohtii tarkasti jokaisen yksityiskohdan, sanoo Lapuan Kankureiden toinen omistaja, markkinointijohtaja Jaana Hjelt

Teemu Järvi x Lapuan Kankurit
Teemu Järvi Illustrations – tulitikkurasia & taskumatti

Rakastetut piirrokset liittyivät pohjoismaisten ikonien joukkoon, kun Järvi yhdisti voimansa Rights & Brandsin kanssa. Rights & Brands on Tukholmassa toimiva agentuuri, joka edustaa Tove Janssonin ja Mauri Kunnaksen kaltaisia pohjoismaisia brändejä, taiteilijoita ja kirjailijoita.

MyNolla – jatkojohto

Teemu Järvellä on ainutlaatuinen kädenjälki, joka vangitsee eläimen todellisen luonteen ja liikkeen. Luonnon kunnioitus ja rakkaus luontoa kohtaan on hänen taiteensa ytimessä – samaan tapaan kuin nämä arvot ovat läsnä Tove Janssonin luomassa muumien maailmassa, sanoo myyntijohtaja Ilkka Lind Rights & Brandsista.

Onko sinulla idea yhteistyöstä?

Ota yhteyttä [email protected]

Lisää: https://rightsandbrands.com/brands/teemu-jarvi

Kustannusyhtiö Otava – lehti- ja kirjakuvituksia
Rapala VMC – markkinointituotteita
Teemu Järvi Illustrations – villahuopa