fbpx
Ilmainen toimitus yli 150 € tilauksille

Tilaus- ja toimitusehdot

Tuotteen tilaaminen

Tuotteiden tilaaminen tapahtuu suoraan verkkokaupastamme. Asiakkaan tulee vastata antamiensa tietojen oikeellisuudesta ja ajantasaisuudesta. Lähetettyään tilauksen asiakas saa tilausvahvistuksen sähköpostitse. Jos maksaminen keskeytetään, tilaus peruuntuu automaattisesti. Tilauksen edetessä toimitukseen asiakas saa toimituksen seurantakoodin sähköpostitse. Asiakas suostuu tilaushetkellä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Uutiskirje

Uutiskirjeemme tilaajana saat ensimmäisenä tietoa uusista tuotteista ja alennuksista. Kun tilaat uutiskirjeen, saat 10 % alennuksen seuraavasta ostoksestasi. Etuun oikeuttava alennuskoodi lähetetään sinulle sähköpostitse kirjautumisen jälkeen. Etua ei voi käyttää muiden alennusten kanssa.

Toimitus

Kotimaan tilaukset toimitetaan Postilla postipakettina lähimpään noutopisteeseen 2–3 arkipäivässä tilauksen vastaanottamisesta. Paketin voi tilata myös suoraan kotiovelle toimitettavaksi Postin Kotipakettina. Euroopan unionin ja muun maailman tilaukset toimitetaan GSL:n ja FedEx:n palveluilla 4–6 arkipäivän toimitusajalla.

Toimituskulut ovat: postipaketti Suomeen 5,90 €, kotipaketti Suomeen 11,90 €, GLS-paketti EU-maihin 10,90 €, FedEx-paketti EU:n ulkopuolelle 24,90 €. Pidätämme oikeuden muutoksiin toimitusajoissa ja -maksuissa.

Yli 150 € tilaukset toimitamme veloituksetta EUn sisällä. Etu voimassa toistaiseksi.

Maksaminen ja hinnat

Voit maksaa verkkokaupassamme suomalaisten pankkien verkkomaksulla ja yleisillä luottokorteilla Visa, Visa Electron, Mastercard ja American Express. Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalvelun tarjoajana toimii Paytrail Oyj yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, Y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
+358207 181830
www.paytrail.com

Reklamaatiotapauksissa ota yhteyttä [email protected].

Sivuilla näkyvät hinnat ovat voimassa olevia myyntihintoja, jotka sisältävät 24 % arvonlisäveron EU-alueelta ostettaessa. EU:n ulkopuolelta ostettaessa tuotteiden hinnat näkyvät automaattisesti arvonlisäverottomina. Kaikkiin hintoihin lisätään toimituskulut. Teemu Järvi Illustrations Oy pidättää oikeudet hinnanmuutoksiin.

Tullimaksut

EU:n ulkopuolelta tilattaessa kassalla maksettava hinta ei sisällä mahdollisia maakohtaisia tullimaksuja. Pyydämme huomioimaan, että mahdolliset tullimaksut tulevat asiakkaan maksettavaksi kohdemaan tullihinnaston mukaisesti.

Palautus ja reklamaatio

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajille 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus lähetyksen vastaanottamisesta. Tuotteet on palautettava käyttämättöminä ja virheettöminä alkuperäispakkauksissaan. Mikäli haluat palauttaa tuotteen tai tuotteessa ilmenee reklamoitavaa, pyydämme ottamaan meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen [email protected].

Yleistä

Teemu Järvi Illustrations pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Teemu Järvi Illustrations ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista. Kaikki sivuilla oleva materiaali on Teemu Järvi Illustrationsin omaisuutta eikä sitä saa julkaista, kopioida tai tallentaa ilman lupaa. Kuvien käyttöä suojaa tekijänoikeuslaki.

#yesteemujarvi

Myönnät Teemu Järvi Illustrations Oy:lle (myöhemmin Teemu Järvi)  rajoitetun ja ilmaisen lisenssin ja käyttöoikeuden sisältöön (valokuva(t) ja teksti(t), jonka olet julkaissut hashtagilla #yesteemujarvi. Teemu Järvi voi käyttää kuvaa markkinointi- ja mainontatarkoituksissa sosiaalisen median kanavissaan, uutiskirjeissään sekä verkkosivulla www.teemujarvi.com

Vakuutat, että omistat kaikki oikeudet sisältöön ja että sisältö ei loukkaa mitään oikeuksia, yksityisyyttä tai kolmannen osapuolen immateriaalioikeuksia ja että olet saanut luvan julkaista sisällön siinä mahdollisesti esiintyviltä henkilöiltä. Vapautat Teemu Järven kaikesta vastuusta maksaa sisällön käytöstä edellä mainittuihin käyttötarkoituksiin sekä koskien mahdollisia sisältöön kohdistuvia väitteitä, vaatimuksia ja vastuita.

Yhteystiedot

Mikäli sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä:

Teemu Järvi Illustrations Oy
Aleksis Kiven katu 40, lt1 / B13
00510 Helsinki
+358 40 770 0316
[email protected]