fbpx
Ilmainen toimitus yli 150 € tilauksille

Vastuullisuus ja arvot

Tuotteemme on tehty kestämään. Ne on valmistettu vastuullisesti korkealaatuisista, ympäristöystävällisistä materiaaleista.

Vastuullisuus ja arvot

Luontotaidetta, vastuullista designia ja hyvinvointia.

Metsässä samoilu tuo helpotusta stressiin ja kiireeseen. Japanissa metsäkävelyä kutsutaan ”metsäkylvyksi” (Shinrin-yoku) ja sitä pidetään tärkeänä ennaltaehkäisevän terveydenhoidon muotona. Metsän tunnelma – lintujen äänet ja tuulen tuiverrus puiden latvoissa – rauhoittaa, auttaa keskittymään ja parantaa unta.

Haluamme, että tuotteemme kunnioittavat luontoa paitsi teemallaan, myös vastuullisen tuotannon kautta. Tuotteidemme design on klassinen ja ajaton, ja tuotteet on valmistettu kestämään. Pyrimme valmistamaan tuotteita, joiden avulla voit päivittää sisustusta ilman, että tarvitset jatkuvasti uusia tavaroita.

Piirroksiini on piilotettu hiljainen viesti – toivon, että ihmiset tuntevat olonsa onnellisiksi ja rauhallisiksi katsellessaan niitä. Toivon, että se tunne sytyttää entistäkin syvemmän kunnioituksen luontoa kohtaan.

Tuotteidemme vastuullisuudesta

Kaikki paperituotteemme on painettu Suomessa korkealaatuiselle paperille, joka on FSC-sertifioitu vastuullisen metsänhoidon varmentamiseksi.

Kaikki puutuotteemme on valmistettu Suomessa korkealaatuisesta puusta, joka on FSC-sertifioitu vastuullisen metsänhoidon varmentamiseksi.

Kaikki tekstiilituotteet on jacquard-kudottu Euroopassa Öko-Tex -standardin mukaisesti. Tuotteiden puuvilla on luomulaatuista ja villa mulesing-vapaata.

Tuotteillamme on suomalaisen työn Avainlippu- ja Design from Finland -merkit.

Haluan tuoda metsän rauhoittavaa tunnelmaa koteihin. Luonnossa liikkuminen lisää hyvinvointia ja onnellisuutta, ja toivon että kuvani rohkaisevat katsojiaan kokemaan sen itse.

Luonto pistää asiat perspektiiviin. Levoton mieli rauhoittuu ja ajatukset kirkastuvat. Luonnossa myös konkreettisesti näkee, kuinka paljon ihmisten teot luontoa muuttavat ja köyhdyttävät. Se muuttaa omaa maailmankuvaa ja valintoja.