fbpx
Kesäkoti kauniiksi – koko mallisto –25 %

​​Luonto osaksi sisustusta

​​Luonto osaksi sisustusta

Olipa kyseessä yksittäinen taulu tai tilaan varta vasten suunniteltu teos, luontotaide luo rauhoittavan tunnelman hotelleihin, ravintoloihin ja toimistoihin.

Ravintola Nokka, Helsinki

Teemu Järven graafiset ja ajattomat mustavalkoiset kuvat taipuvat moneen tilaan ja tyyliin. Joskus Järven taide on mukana julkisten tilojen suunnittelussa aivan alkumetreiltä asti.

Tämä ei ole ihme, sillä Järvi on koulutukseltaan sisustusarkkitehti. Hän teki tilasuunnittelua päätyönään 15 vuoden ajan ennen taiteilijaksi ryhtymistä. Kokemus ja näkemys auttavat hahmottamaan, miten kuvat kussakin tilassa parhaiten toimisivat.

Docrates syöpäsairaala, Helsinki. Sisustussuunnittelu Kohina

Pidän siitä, kun pääsen luomaan vahvaa luonnon tunnelmaa tilaan ja käyttämään suuria teoksia osana sisustusta”, Järvi sanoo.

Museoravintola Lusto, Punkaharju
Zermatt Ski Chalet’n toimisto, Sveitsi. Sisustussuunnittelu Quattro Interiors

Järvi työskentelee mielellään arkkitehtien ja suunnittelijoiden kanssa.

Yhteistyössä toisten ammattilaisten kanssa teokset ja niiden välittämä tunnelma saadaan mukaan suunnitteluun kokonaisvaltaisesti.

Cafe Tapio, Helsinki-Vantaa lentokenttä, Sisustussuunnittelu Maria Husell

Kehystetyn grafiikan lisäksi sisustuksessa on mahdollista käyttää suuria räätälöityjä teoksia eri materiaaleista valmistettuna. Kuvat voidaan myös  integroida suoraan osaksi sisustusratkaisuja, esimerkiksi vedostamalla suoraan seinämateriaaleihin tai tekstiileihin.

Alppimaja, Sveitsi, Sisustussuunnittelu Bonjour Verbier

Teemu Järven kädenjälki näkyy muun muassa seuraavissa kohteissa: Ravintola Nokka, syöpäsairaala Docrates ja Rapala VMC:n pääkonttori Helsingissä sekä Museoravintola Lusto Punkaharjulla, Uggo resorts Hyrynsalmella ja Zermatt Ski Chalet’n toimisto Sveitsissä.

Kiinnostaako yhteistyö? Pyydä tarjous tuotteista tai räätälöidystä teoksesta: [email protected]

Rapala VMC pääkonttori, Helsinki. Sisustussuunnittelu Teemu Järvi & Studio Ripatti
Tilataideteos 3000 Rapala-uistimesta
Rapala VMC pääkonttori, Helsinki

Uggo resort, Hyrynsalmi. Sisustussuunnittelu Jenni Paakkari
Yksityisasunto, Helsinki. Stailaus Jenni Juurinen