Teemun merkintöjä

Mystinen ahma on utelias tutkimusmatkailija ja tilaisuuden tullen armoton petoeläin. Nimi juontaa juurensa eläimen hurjista syömistavoista. Jos ruokaa on runsaasti tarjolla, ahmatti hotkii vatsansa täyteen turhia pureksimatta. Mystinen, myös osmona, osmana, ahmuna, kamppina ja kätkänä tunnettu ahma onkin samaan aikaan sekä pidetty että vainottu.

Ahma grafiikan taulu

149,00 199,00 

Kiehtova ahma on utelias petoeläin. Taidegrafiikan vedos on osa numeroitua ja signeerattua 25 kappaleen sarjaa.

Koko

40 x 30 cm

Poista
-
+
Nopea toimitus!
Kuvaus

Ahma grafiikan taulu on vedostettu korkealaatuiselle 310g/m2 taidegrafiikan paperille. Vedoksen koko 40 x 30 cm. 25 kappaleen sarja. Vedokset ovat taiteilija Teemu Järven käsin numeroimia ja signeeraamia. Jos haluat taidegrafiikan valmiiksi kehystettynä, valitse kehystetty vaihtoehto ennen ostoskoriin lisäämistä. Grafiikkamme kehystetään korkealaatuiseen luonnonvalkoiseksi maalattuun puuvitriinikehykseen, joka on valmistettu Suomessa. Grafiikan taulun kehyspuut ovat PEFC-sertifioitua kotimaista mäntyä. Jos haluat kehystää työn itse, vedokset on mitoitettu standardikokoisten valmiskehyksien mukaan. Pohjoisen luonnosta inspiroitunutta uniikkia ja vastuullista taidetta moderniin kotiin. Suomessa valmistettu.

Toimitusehdot

Toimituskulut ovat: postipaketti Suomeen 4,90 €, kotipaketti Suomeen 8,90 €, GLS-paketti EU-maihin 9,90 €, DHL-paketti EU-maihin 13,90 €, DHL-paketti EU:n ulkopuolelle 14,90 €.

Yli 100 € tilaukset toimitamme veloituksetta. Etu voimassa toistaiseksi.

Lue lisää toimitusehdoista täältä