Teemun merkintöjä

Tähän kuvaan halusin vangita rusakon yksityisen rapsutteluhetken ja samalla tuoda piirrokseen mukaan liikettä. Rusakko on vauhdikas loikkija, ja kököttää harvoin paikallaan. Vähemmän tunnettua on, että rusakko on myös hyvä uimari.

Rusakko grafiikan taulu

Alkaen 129,00 

Ruokokynällä piirretyssä taideteoksessa rusakko rapsuttaa somasti leukaansa.

Koko

24 x 30 cm

Poista
-
+
Nopea toimitus!
Kuvaus

Leukaa rapsuttava Rusakko grafiikan taulu sopii kaikenikäisten sisustusmakuun. Jänis-taidegrafiikka on vedostettu korkealaatuiselle 310g/m2 taidegrafiikan paperille. Vedoksen koko 24 x 30 cm. 25 kappaleen sarja. Vedokset ovat taiteilija Teemu Järven käsin numeroimia ja signeeraamia. Jos haluat taidegrafiikan valmiiksi kehystettynä, valitse kehystetty vaihtoehto ennen ostoskoriin lisäämistä. Grafiikkamme kehystetään korkealaatuiseen luonnonvalkoiseksi maalattuun puuvitriinikehykseen, joka on valmistettu Suomessa. Grafiikan taulun kehyspuut ovat PEFC-sertifioitua kotimaista mäntyä. Jos haluat kehystää työn itse, vedokset on mitoitettu standardikokoisten valmiskehyksien mukaan. Pohjoisen luonnosta inspiroitunutta uniikkia ja vastuullista taidetta moderniin kotiin. Suomessa valmistettu.

Toimitusehdot

Toimituskulut ovat: postipaketti Suomeen 4,90 €, kotipaketti Suomeen 8,90 €, GLS-paketti EU-maihin 9,90 €, DHL-paketti EU-maihin 13,90 €, DHL-paketti EU:n ulkopuolelle 19,90 €.

Yli 150 € tilaukset toimitamme veloituksetta. Etu voimassa toistaiseksi.

Lue lisää toimitusehdoista täältä