Teemun merkintöjä

Metsokukko on metsän komein lintu. Tittelistä ei kuitenkaan ole apua pohjoisen talvessa, jolloin metsokin on kovilla. Selviytymisen avain on tulipalopakkaselta suojavaa kieppi lumessa. Lämpimässä kiepissä yöpyvä lintu säästää jopa puolet energiankulutuksestaan. Kovalla pakkasella metsäkanalinnut voivat olla kiepissä yli 20 tuntia vuorokaudessa.

Huurremetso grafiikan taulu

149,00 199,00 

Taidegrafiikan vedoksessa koreilee metso lumisen männyn latvassa. Vedos on osa rajoitettua sarjaa. Jokainen taidegrafiikan vedos on taiteilijan käsin numeroima ja signeeraama.

Koko

40 x 30 cm

Poista
-
+
Nopea toimitus!
Kuvaus

Huurremetso grafiikan taulu on vedostettu korkealaatuiselle 310g/m2 taidegrafiikan paperille. Vedoksen koko 40 x 30 cm. 10 kappaleen sarja. Vedokset ovat taiteilija Teemu Järven käsin numeroimia ja signeeraamia. Jos haluat taidegrafiikan valmiiksi kehystettynä, valitse kehystetty vaihtoehto ennen ostoskoriin lisäämistä. Grafiikkamme kehystetään korkealaatuiseen luonnonvalkoiseksi maalattuun puuvitriinikehykseen, joka on valmistettu Suomessa. Grafiikan taulun kehyspuut ovat PEFC-sertifioitua kotimaista mäntyä. Jos haluat kehystää työn itse, vedokset on mitoitettu standardikokoisten valmiskehyksien mukaan. Pohjoisen luonnosta inspiroitunutta uniikkia ja vastuullista taidetta moderniin kotiin. Suomessa valmistettu.

Toimitusehdot

Toimituskulut ovat: postipaketti Suomeen 4,90 €, kotipaketti Suomeen 8,90 €, GLS-paketti EU-maihin 9,90 €, DHL-paketti EU-maihin 13,90 €, DHL-paketti EU:n ulkopuolelle 14,90 €.

Yli 100 € tilaukset toimitamme veloituksetta. Etu voimassa toistaiseksi.

Lue lisää toimitusehdoista täältä