Teemun merkintöjä

Riekko on pohjoisen mytologiassa elämän lintu. Riekonpyynti on tuonut tuloja ja ravintoa vaikeissakin olosuhteissa. Kun riekko tepastelee hangella, se kulkee kuin keijukainen sillä sen varpaat ovat höyhenten peitossa. Korkea hanki auttaa riekkoa yltämään talvella kohti koivunoksia ja ravintoa.

Riekko grafiikan taulu

Alkaen 129,00 

Riekko-taidegrafiikan lehdellä kulkee pohjoisen elämänlintu lumipuvussaan. Taidegrafiikan vedos on osa rajoitettua sarjaa. Jokainen vedos on taiteilijan signeeraama ja käsin numeroima.

Koko

24 x 30 cm

Poista
-
+
Nopea toimitus!
Kuvaus

Riekko grafiikan taulu on vedostettu korkealaatuiselle 310g/m2 taidegrafiikan paperille. Vedoksen koko 24 x 30 cm. 25 kappaleen sarja. Vedokset ovat taiteilija Teemu Järven käsin numeroimia ja signeeraamia. Jos haluat taidegrafiikan valmiiksi kehystettynä, valitse kehystetty vaihtoehto ennen ostoskoriin lisäämistä. Grafiikkamme kehystetään korkealaatuiseen luonnonvalkoiseksi maalattuun puuvitriinikehykseen, joka on valmistettu Suomessa. Grafiikan taulun kehyspuut ovat PEFC-sertifioitua kotimaista mäntyä. Jos haluat kehystää työn itse, vedokset on mitoitettu standardikokoisten valmiskehyksien mukaan. Pohjoisen luonnosta inspiroitunutta uniikkia ja vastuullista taidetta moderniin kotiin. Suomessa valmistettu.

Toimitusehdot

Toimituskulut ovat: postipaketti Suomeen 4,90 €, kotipaketti Suomeen 8,90 €, GLS-paketti EU-maihin 9,90 €, DHL-paketti EU-maihin 13,90 €, DHL-paketti EU:n ulkopuolelle 19,90 €.

Yli 150 € tilaukset toimitamme veloituksetta. Etu voimassa toistaiseksi.

Lue lisää toimitusehdoista täältä