Teemun merkintöjä

Seikkailija-sarja kertoo luonnossa liikkumisen taiasta lapsen näkökulmasta. Vietin lapsena paljon aikaa metsäretkillä ja kalassa, se jätti pysyvän jäljen ja rakkauden luontoon. Kalastukseen, vaellukseen ja mökkeilyyn liittyy yhä onnen tunne, jota on joskus vaikea selittää, mutta uskon että moni suomalainen tunnistaa sen.

Mikä saalis! grafiikan taulu

129,00 179,00 

Mikä saalis! taidegrafiikan vedos on osa rajoitettua Seikkailija-sarjaa. Jokainen vedos on taiteilijan signeeraama ja käsin numeroima.

Koko

24 x 30 cm

Poista
-
+
Nopea toimitus!
Kuvaus

Mikä saalis! taulu on vedostettu korkealaatuiselle 310g/m2 taidegrafiikan paperille. Vedoksen koko 24 x 30 cm. 10 kappaleen sarja. Vedokset ovat taiteilija Teemu Järven käsin numeroimia ja signeeraamia. Jos haluat taidegrafiikan valmiiksi kehystettynä, valitse kehystetty vaihtoehto ennen ostoskoriin lisäämistä. Grafiikkamme kehystetään korkealaatuiseen luonnonvalkoiseksi maalattuun puuvitriinikehykseen, joka on valmistettu Suomessa. Grafiikan taulun kehyspuut ovat PEFC-sertifioitua kotimaista mäntyä. Jos haluat kehystää työn itse, vedokset on mitoitettu standardikokoisten valmiskehyksien mukaan. Pohjoisen luonnosta inspiroitunutta uniikkia ja vastuullista taidetta moderniin kotiin. Suomessa valmistettu.

Toimitusehdot

Toimituskulut ovat: postipaketti Suomeen 4,90 €, kotipaketti Suomeen 8,90 €, GLS-paketti EU-maihin 9,90 €, DHL-paketti EU-maihin 13,90 €, DHL-paketti EU:n ulkopuolelle 14,90 €.

Yli 100 € tilaukset toimitamme veloituksetta. Etu voimassa toistaiseksi.

Lue lisää toimitusehdoista täältä