Teemun merkintöjä

Joka talvi pohjolassa ihaillaan myyttisen tuliketun aikaansaannoksia, revontulia. Tulikettu juoksentelee pitkin pohjoista ja välillä sen häntä osuu lumihankeen tai kiveen, jolloin taivaalle lentää kipinöitä, jotka sytyttävät revontulet. Toisen tarinan mukaan revontulet syntyvät siitä, että tulikettu pyyhkäisee taivaankantta hännällään.

Loikkaava kettu -juliste

29,00 

Repolainen loikkaa hangen läpi saaliinsa kimppuun upeassa Loikkaava kettu -taidejulisteessa.

Koko

40 x 30 cm

Varastossa

-
+
Kuvaus

Mustavalkoisessa taidejulisteessa kettu on vauhdissa! Loikkaava kettu -juliste on painettu luonnovalkoiselle, korkealaatuiselle FSC-sertifioidulle mattapaperille. Tuotteella on suomalaisen työn Avainlippu-merkki. Jokainen sisustustaulu tarkastetaan käsin, jotta myyntiin menevien tuotteiden laatu on aina ensiluokkainen. Sisustusjuliste myydään ilman kehyksiä, mutta taulu sopii hienosti yhteen Suomessa käsintehtyjen tammipuisten puurimojen kanssa. Tälle julisteelle täydellinen pari on Puinen julisterima 40 cm. Valmistettu Suomessa.

Toimitusehdot

Toimituskulut ovat: postipaketti Suomeen 4,90 €, kotipaketti Suomeen 8,90 €, GLS-paketti EU-maihin 9,90 €, DHL-paketti EU:n ulkopuolelle 24,90 €. Yli 100 € tilaukset toimitamme veloituksetta. Etu voimassa toistaiseksi.

Kuljetuksissa kiinnitetään erityistä huomiota hygieniaan ja turvallisuuteen sekä vältetään mahdollisimman paljon suoraa kontaktia. Kotiintoimituksissa kuljettaja jättää paketin ovelle ja odottaa hieman kauempana kunnes vastaanottaja avaa oven. Allekirjoitusta ei pyydetä, vaan kuljettaja itse merkitsee lähetyksen toimitetuksi.

Lue lisää toimitusehdoista täältä