Teemun merkintöjä

Sienestys on mahtavaa ulkoilua ja luonnossa oloa parhaimmillaan. Sienestyksessä voi hyödyntää omaa metsäsuhdetta, vuosien varrella kertynyttä paikkatietoa. Minulle sienestys on eräänlaista metsästystä, siihen liittyy arvaamattomuutta, jahdin huumaa ja löytämisen riemua! Kun sienet säilöö hyvin, niistä on iloa koko vuodeksi.
,

Sieni-minijulistesetti

19,00 

Täydellinen minijulistesetti sienten ystävälle! Setissä on mukana tatti, kantarelli, mustatorvisieni ja matsutake.

Koko

A5

Varastossa

-
+
Nopea toimitus!
Kuvaus

Tästä herkullisesta neljän julisteen sieni-aiheisesta setistä on moneksi! Jokainen juliste on itsessään taideteos. Julistetta voi käyttää myös onnittelukortteina seinälle ripustamisen sijaan. Mustavalkoinen Sieni-julistesetti sisältää neljä maukasta kuva-aihetta: tatti, kantarelli, mustatorvisieni ja matsutake (männyntuoksuvalmuska). A5 kokoiset julisteet ovat painettu Suomessa luonnonvalkoiselle ympäristöystävälliselle 300 g mattapaperille. Katso myös kiehtovat vaneriset taidekorttimme. Vastuullista luontotaidetta moderniin kotiin. Valmistettu Suomessa. Katso kehysvaihtoehdot täältä.

Toimitusehdot

Toimituskulut ovat: postipaketti Suomeen 4,90 €, kotipaketti Suomeen 8,90 €, GLS-paketti EU-maihin 9,90 €, DHL-paketti EU-maihin 13,90 €, DHL-paketti EU:n ulkopuolelle 19,90 €.

Yli 150 € tilaukset toimitamme veloituksetta. Etu voimassa toistaiseksi.

Lue lisää toimitusehdoista täältä