Teemun merkintöjä

Kiinassa ja Japanissa ajatellaan, että sammakko tuo mukanaan varallisuutta ja onnea. Feng Shuin mukaan paras paikka sammakkojulisteelle on lähellä ulko-ovea, missä se toivottaa tervetulleeksi vaurauden ja elämänenergian (”qi”).

Sammakko-vanerijuliste

39,00 

Veikeä Sammakko tuo vesiluonnon tunnelmaa niin kotiin kuin mökillekin. Korkealaatuinen puinen juliste on painettu vastuullisesti tuotetulle koivuvanerille.

Koko

24 x 30 cm

Varastossa

-
+
Nopea toimitus!
Kuvaus

Minimalistinen Sammakko-vanerijuliste tuo tyyliä ja vesiluonnon tunnelmaa niin kaupunkikodin kuin mökin sisustukseen. Kuva on painettu kauniille erikoisvanerille, joka on paksuudeltaan vain millimetrin. Ohuutensa ja keveytensä vuoksi puisen julisteen voi ripustaa paperijulisteen tapaan rennosti klipsillä tai sen voi kehystää tauluksi. Puinen taulu on korkealuokkaista suomalaista koivuviilua, joka on PEFC- ja FSC-sertifioitu vastuullisen metsänhoidon varmentamiseksi. Logo ja monogrammi on laserkaiverrettu vaneriin. Jokainen puinen juliste tarkastetaan käsin ensiluokkaisen laadun varmentamiseksi. Valmistettu Suomessa. Katso myös hurmaavat, moneen käyttöön soveltuvat vanerikorttimme, jotka toimivat mainiosti muun muassa minijulisteina osana kodin sisustusta.

Toimitusehdot

Toimituskulut ovat: postipaketti Suomeen 4,90 €, kotipaketti Suomeen 8,90 €, GLS-paketti EU-maihin 9,90 €, DHL-paketti EU-maihin 13,90 €, DHL-paketti EU:n ulkopuolelle 19,90 €.

Yli 150 € tilaukset toimitamme veloituksetta. Etu voimassa toistaiseksi.

Lue lisää toimitusehdoista täältä