Teemun merkintöjä

Kiinassa ja Japanissa ajatellaan, että sammakko tuo mukanaan varallisuutta ja onnea. Feng Shuin mukaan paras paikka sammakkojulisteelle on lähellä ulko-ovea, missä se toivottaa tervetulleeksi vaurauden ja elämänenergian (”qi”).

Sammakko-vanerijuliste

39,00 

Veikeä Sammakko tuo vesiluonnon tunnelmaa niin kotiin kuin mökillekin. Korkealaatuinen puinen juliste on painettu vastuullisesti tuotetulle koivuvanerille.

Koko

24 x 30 cm

Varasto loppu

Kuvaus

Minimalistinen Sammakko-vanerijuliste tuo tyyliä ja vesiluonnon tunnelmaa niin kaupunkikodin kuin mökin sisustukseen. Täydellinen mökkituliaispaketti syntyy yhdistämällä puinen Sammakko-juliste ja Rautu-tulitikkurasia. Kuva on painettu kauniille erikoisvanerille, joka on paksuudeltaan vain millimetrin. Ohuutensa ja keveytensä vuoksi puisen julisteen voi ripustaa paperijulisteen tapaan rennosti klipsillä tai sen voi kehystää tauluksi. Puinen taulu on korkealuokkaista suomalaista koivuviilua, joka on PEFC- ja FSC-sertifioitu vastuullisen metsänhoidon varmentamiseksi. Logo ja monogrammi on laserkaiverrettu vaneriin. Jokainen puinen juliste tarkastetaan käsin ensiluokkaisen laadun varmentamiseksi. Valmistettu Suomessa. Katso myös hurmaavat, moneen käyttöön soveltuvat vanerikorttimme, jotka toimivat mainiosti muun muassa minijulisteina osana kodin sisustusta.

Toimitusehdot

Toimituskulut ovat: postipaketti Suomeen 4,90 €, kotipaketti Suomeen 8,90 €, GLS-paketti EU-maihin 9,90 €, DHL-paketti EU:n ulkopuolelle 24,90 €. Yli 100 € tilaukset toimitamme veloituksetta. Etu voimassa toistaiseksi.

Kuljetuksissa kiinnitetään erityistä huomiota hygieniaan ja turvallisuuteen sekä vältetään mahdollisimman paljon suoraa kontaktia. Kotiintoimituksissa kuljettaja jättää paketin ovelle ja odottaa hieman kauempana kunnes vastaanottaja avaa oven. Allekirjoitusta ei pyydetä, vaan kuljettaja itse merkitsee lähetyksen toimitetuksi.

Lue lisää toimitusehdoista täältä