Teemun merkintöjä

Pyöreämuotoisen norpan puuhia on ilo seurata! Norppiin liittyy monenlaisia uskomuksia, ja niiden katsotaan symboloivan rikasta mielikuvitusta ja luovuutta. Sanotaan, että norpan näkeminen unessa viittaa unennäkijän leikkisyyteen ja iloisuuteen. Haaveissani on saimaannorpan kohtaaminen luonnossa, kenties kesäisellä melontaretkellä Saimaalla. Toivon, että laji voi hyvin ja jonakin päivänä kanta kasvaa niin, ettei sitä enää uhkaa sukupuutto.

Norppa-juliste

29,00 

Veikeä Saimaannorppa-taidejuliste tuo sisustukseen tyyliä ja iloa. Mustavalkoinen piirrostyö on painettu luonnonvalkoiselle, korkealaatuiselle paperille.

Koko

40 x 30 cm

Varastossa

-
+
Kuvaus

Norppa-juliste tuo kotiin riemua ja energiaa. Mustavalkoinen taidejuliste ilahduttaa kotona ja mökillä, ja toimii myös lastenhuoneen tauluna. Minimalistinen tyyli sopii hyvin skandinaaviseen sisustukseen. Sisustustaulu on painettu luonnovalkoiselle, korkealaatuiselle FSC-sertifioidulle mattapaperille. Tuotteella on suomalaisen työn Avainlippu-merkki. Jokainen tuote tarkastetaan käsin, jotta myyntiin menevien tuotteiden laatu on aina ensiluokkainen. Sisustusjuliste myydään ilman kehyksiä, mutta taulu sopii hienosti yhteen Suomessa käsintehtyjen tammipuisten puurimojen kanssa. Tälle julisteelle täydellinen pari on Puinen julisterima 40 cm. Valmistettu Suomessa.

Toimitusehdot

Toimituskulut ovat: postipaketti Suomeen 4,90 €, kotipaketti Suomeen 8,90 €, GLS-paketti EU-maihin 9,90 €, DHL-paketti EU:n ulkopuolelle 24,90 €. Yli 100 € tilaukset toimitamme veloituksetta. Etu voimassa toistaiseksi.

Kuljetuksissa kiinnitetään erityistä huomiota hygieniaan ja turvallisuuteen sekä vältetään mahdollisimman paljon suoraa kontaktia. Kotiintoimituksissa kuljettaja jättää paketin ovelle ja odottaa hieman kauempana kunnes vastaanottaja avaa oven. Allekirjoitusta ei pyydetä, vaan kuljettaja itse merkitsee lähetyksen toimitetuksi.

Lue lisää toimitusehdoista täältä