Teemun merkintöjä

Pyöreämuotoisen norpan puuhia on ilo seurata! Norppiin liittyy monenlaisia uskomuksia, ja niiden katsotaan symboloivan rikasta mielikuvitusta ja luovuutta. Sanotaan, että norpan näkeminen unessa viittaa unennäkijän leikkisyyteen ja iloisuuteen. Haaveissani on saimaannorpan kohtaaminen luonnossa, kenties kesäisellä melontaretkellä Saimaalla. Toivon, että laji voi hyvin ja jonakin päivänä kanta kasvaa niin, ettei sitä enää uhkaa sukupuutto.

Norppa-juliste

35,00 

Veikeä Saimaannorppa-taidejuliste tuo sisustukseen tyyliä ja iloa. Mustavalkoinen piirrostyö on painettu luonnonvalkoiselle, korkealaatuiselle paperille.

Koko

40 x 30 cm

Vain 22 varastossa

-
+
Nopea toimitus!
Kuvaus

Norppa-juliste tuo kotiin riemua ja energiaa. Mustavalkoinen taidejuliste ilahduttaa kotona ja mökillä, ja toimii myös lastenhuoneen tauluna. Minimalistinen tyyli sopii hyvin skandinaaviseen sisustukseen. Sisustustaulu on painettu luonnovalkoiselle, korkealaatuiselle FSC-sertifioidulle mattapaperille. Tuotteella on suomalaisen työn Avainlippu-merkki. Jokainen tuote tarkastetaan käsin, jotta myyntiin menevien tuotteiden laatu on aina ensiluokkainen. Sisustusjuliste myydään ilman kehyksiä. Katso kehysvaihtoehdot täältä.

Toimitusehdot

Toimituskulut ovat: postipaketti Suomeen 4,90 €, kotipaketti Suomeen 8,90 €, GLS-paketti EU-maihin 9,90 €, DHL-paketti EU-maihin 13,90 €, DHL-paketti EU:n ulkopuolelle 19,90 €.

Yli 150 € tilaukset toimitamme veloituksetta. Etu voimassa toistaiseksi.

Lue lisää toimitusehdoista täältä