Teemun merkintöjä

Monissa Aasian maissa mänty symboloi pitkää ikää ja tasapainoa. Amerikan alkuperäiskansoille mänty edustaa viisautta ja harmoniaa, joskin sen merkitys vaihtelee heimoittain. Suomalaisille mänty on tuttu ja rakas puu, joka hoivaa ja on ihmisille hyväksi. Männynpihkaa käytetään yhä haavojen hoidossa.

Mänty-juliste

39,00 

Moderni mäntyjuliste tuo kotiin tyyliä ja harmoniaa.

Koko

50 x 50 cm

Varastossa

-
+
Kuvaus

Minimalistinen Mänty-juliste henkii sekä pohjoista että aasialaista tunnelmaa. Juliste on muodoltaan neliskulmainen. Sisustustaulu on painettu luonnovalkoiselle, korkealaatuiselle FSC-sertifioidulle mattapaperille. Tuotteella on suomalaisen työn Avainlippu-merkki. Jokainen tuote tarkastetaan käsin, jotta myyntiin menevien tuotteiden laatu on aina ensiluokkainen. Sisustusjuliste myydään ilman kehyksiä, mutta taulu sopii hienosti yhteen Suomessa käsintehtyjen tammipuisten puurimojen kanssa. Tälle julisteelle täydellinen pari on Puinen julisterima 50 cm. Valmistettu Suomessa.

Toimitusehdot

Toimituskulut ovat: postipaketti Suomeen 4,90 €, kotipaketti Suomeen 8,90 €, GLS-paketti EU-maihin 9,90 €, DHL-paketti EU:n ulkopuolelle 24,90 €. Yli 100 € tilaukset toimitamme veloituksetta. Etu voimassa toistaiseksi.

Kuljetuksissa kiinnitetään erityistä huomiota hygieniaan ja turvallisuuteen sekä vältetään mahdollisimman paljon suoraa kontaktia. Kotiintoimituksissa kuljettaja jättää paketin ovelle ja odottaa hieman kauempana kunnes vastaanottaja avaa oven. Allekirjoitusta ei pyydetä, vaan kuljettaja itse merkitsee lähetyksen toimitetuksi.

Lue lisää toimitusehdoista täältä