Teemun merkintöjä

Jänis on pinteessä, kun ilmasto muuttuu. Jänis vaihtaa valkoiseen talviturkkiinsa päivän lyhentyessä, eli valon määrä säätelee jäniksen vuosirytmiä. Mutta jos lunta ei olekaan, valkoinen jänis paistaa maisemasta kuin huutomerkki.
Ale

Jänis-juliste

23,20 39,20 

Loikkaava jänis -taidejulisteessa on vauhtia ja herkkyyttä.

Poista
-
+
Nopea toimitus!
Kuvaus

Mustavalkoinen Jänis-juliste on liikettä huokuva kuva vauhdikkaasta jäniksestä, joka loikkaa kohti uusia seikkailuja. Sisustustaulu on painettu luonnovalkoiselle, korkealaatuiselle FSC-sertifioidulle mattapaperille. Tuotteella on suomalaisen työn Avainlippu-merkki. Jokainen tuote tarkastetaan käsin, jotta myyntiin menevien tuotteiden laatu on aina ensiluokkainen. Sisustusjuliste myydään ilman kehyksiä. Katso kehysvaihtoehdot täältä.

Toimitusehdot

Toimituskulut ovat: postipaketti Suomeen 4,90 €, kotipaketti Suomeen 8,90 €, GLS-paketti EU-maihin 9,90 €, DHL-paketti EU:n ulkopuolelle 19,90 €. Yli 100 € tilaukset toimitamme veloituksetta. Etu voimassa toistaiseksi.

Kuljetuksissa kiinnitetään erityistä huomiota hygieniaan ja turvallisuuteen sekä vältetään mahdollisimman paljon suoraa kontaktia. Kotiintoimituksissa kuljettaja jättää paketin ovelle ja odottaa hieman kauempana kunnes vastaanottaja avaa oven. Allekirjoitusta ei pyydetä, vaan kuljettaja itse merkitsee lähetyksen toimitetuksi.

Lue lisää toimitusehdoista täältä