Teemun merkintöjä

Käpy on havumetsän symboli ja monissa muodoissaan kiehtova kohde taiteilijalle. Käpyjen muotoja ihaillessa meinaa unohtua, että kyseessä on emikukinto, joka pölytyksen seurauksena kääntyy roikkumaan alaspäin havupuun oksasta. Puun siemen saa kehittyä rauhassa kävyn suomun alla, kunnes se lentää suomun seinämästä saamansa lenninsiiven avulla luontoon. 
Ale

Käpy-juliste

29,00  23,20 

Käpy-juliste henkii havumetsän tunnelmaa ja näyttää tyylikkäältä sisustuksessa.

Varastossa

-
+
Nopea toimitus!
Kuvaus

Käpy-juliste näyttää raikkaalta ja selkeältä, ja se on helppo yhdistää monenlaiseen sisustukseen. Sisustustaulu on painettu luonnovalkoiselle, korkealaatuiselle FSC-sertifioidulle mattapaperille. Tuotteella on suomalaisen työn Avainlippu-merkki. Jokainen tuote tarkastetaan käsin, jotta myyntiin menevien tuotteiden laatu on aina ensiluokkainen. Sisustusjuliste myydään ilman kehyksiä. Katso kehysvaihtoehdot täältä.

Toimitusehdot

Toimituskulut ovat: postipaketti Suomeen 4,90 €, kotipaketti Suomeen 8,90 €, GLS-paketti EU-maihin 9,90 €, DHL-paketti EU:n ulkopuolelle 19,90 €. Yli 100 € tilaukset toimitamme veloituksetta. Etu voimassa toistaiseksi.

Kuljetuksissa kiinnitetään erityistä huomiota hygieniaan ja turvallisuuteen sekä vältetään mahdollisimman paljon suoraa kontaktia. Kotiintoimituksissa kuljettaja jättää paketin ovelle ja odottaa hieman kauempana kunnes vastaanottaja avaa oven. Allekirjoitusta ei pyydetä, vaan kuljettaja itse merkitsee lähetyksen toimitetuksi.

Lue lisää toimitusehdoista täältä