Teemun merkintöjä

Ennen uskottiin, että metsämiehen sielu kulkisi linnun hahmossa miehen kuoltua. Nuotiolla kuukkeli käyttäytyy kuin tuntisi kulkijan. Sen uskottiin tuovan onnea. Metsämiehet totesivat toisinaan, että metsästys tai savottatyö piti keskeyttää, ellei kuukkeli käynyt miehiä tervehtimässä kolmeen päivään.

Kuukkeli-juliste

35,00 

Uteliaan ja ystävällisen kuukkelin uskotaan tuovan metsänkävijälle tuuria. Ripusta juliste seinällesi tuomaan onnea ja pohjoisen metsän kauneutta!

Koko

30 x 40 cm

Varastossa

-
+
Nopea toimitus!
Kuvaus

Kuukkeli on hyvien enteiden lintu, ja kuukkelitaide tuo mukanaan saman lupauksen. Kuukkeli-juliste on painettu luonnovalkoiselle, korkealaatuiselle FSC-sertifioidulle mattapaperille. Tuotteella on suomalaisen työn Avainlippu-merkki. Jokainen tuote tarkastetaan käsin, jotta myyntiin menevien tuotteiden laatu on aina ensiluokkainen. Sisustusjuliste myydään ilman kehyksiä. Katso kehysvaihtoehdot täältä.

Toimitusehdot

Toimituskulut ovat: postipaketti Suomeen 4,90 €, kotipaketti Suomeen 8,90 €, GLS-paketti EU-maihin 9,90 €, DHL-paketti EU-maihin 13,90 €, DHL-paketti EU:n ulkopuolelle 19,90 €.

Yli 150 € tilaukset toimitamme veloituksetta. Etu voimassa toistaiseksi.

Lue lisää toimitusehdoista täältä