Teemun merkintöjä

Gyotaku-menetelmässä muste levitetään suoraan vedostettavan luontokappaleen päälle ja kohde itsessään toimii painolevynä, josta kuva hierotaan paperille. Gyotaku jäljentää kalat ja kasvit hienon herkästi toistaen pienimmätkin yksityiskohdat, kuten kalan suomut, lehtiruodit ja suonet.
,

Lehti-aiheinen minijulistesetti

19,00 

A5- kokoissa minijulisteissa on lehti-aiheita hienostuneissa taustaväreissä.

Koko

A5

Vain 6 varastossa

-
+
Nopea toimitus!
Kuvaus

Taidejulisteiden värit ovat ajankohtaisia, murrettuja sävyjä: tummanvihreä ”metsä”, tiilenpunainen ”ruska”, oljenkeltainen ”olki” ja vaaleanvihreä ”kevät”. Aiheina Kuusenoksa, Raitapuu, Apila ja Uistinvita. Alkuperäisen vedoksen kuva on jäljennetty muinaista aasialaista gyotaku-painantaa mukaillen, joka on tuttu sekä kalenterien kansista että juliste-aiheista lue lisää täältä. Julistetta voi käyttää myös onnittelukortteina seinälle ripustamisen sijaan. A5 kokoiset julisteet ovat painettu Suomessa ympäristöystävälliselle 300 g mattapaperille. Katso myös kiehtovat vaneriset taidekorttimme. Vastuullista luontotaidetta moderniin kotiin. Valmistettu Suomessa. Katso kehysvaihtoehdot täältä.

Toimitusehdot

Toimituskulut ovat: postipaketti Suomeen 4,90 €, kotipaketti Suomeen 8,90 €, GLS-paketti EU-maihin 9,90 €, DHL-paketti EU-maihin 13,90 €, DHL-paketti EU:n ulkopuolelle 19,90 €.

Yli 150 € tilaukset toimitamme veloituksetta. Etu voimassa toistaiseksi.

Lue lisää toimitusehdoista täältä