Teemun merkintöjä

Kettu on loputtoman inspiroiva eläin – ovela, suloinen ja hieman mystinen. Maalasin taidekalenterin ketut käyttäen vain mustetta ja sivellintä, mahdollisimman intuitiivisesti. Pyrin vangitsemaan eläimen liikkeen ja tunnetilan. Lopputuloksena syntyi sarja leikkisiä kettuja, ja kuvien tyyli muistuttaa hieman kalligrafiaa.
New ,

Fox tales -minijulistesetti

15,00 

Minikokoisissa A5-julisteissa seikkailevat maalatut leikkisät ketut.

Koko

A5

Varastossa

-
+
Kuvaus

Minijulistesetin ketut on maalattu pelkistetyillä siveltimen vedoilla. Julisteisiin on painettu hienostunut pehmeä hiekanvärinen taustaväri. Julistetta voi käyttää myös onnittelukortteina seinälle ripustamisen sijaan. A5 kokoiset julisteet ovat painettu Suomessa ympäristöystävälliselle 300 g mattapaperille. Katso myös kiehtovat vaneriset taidekorttimme. Vastuullista luontotaidetta moderniin kotiin. Valmistettu Suomessa.

Toimitusehdot

Toimituskulut ovat: postipaketti Suomeen 4,90 €, kotipaketti Suomeen 8,90 €, GLS-paketti EU-maihin 9,90 €, DHL-paketti EU:n ulkopuolelle 19,90 €. Yli 100 € tilaukset toimitamme veloituksetta. Etu voimassa toistaiseksi.

Kuljetuksissa kiinnitetään erityistä huomiota hygieniaan ja turvallisuuteen sekä vältetään mahdollisimman paljon suoraa kontaktia. Kotiintoimituksissa kuljettaja jättää paketin ovelle ja odottaa hieman kauempana kunnes vastaanottaja avaa oven. Allekirjoitusta ei pyydetä, vaan kuljettaja itse merkitsee lähetyksen toimitetuksi.

Lue lisää toimitusehdoista täältä