Teemun merkintöjä

Luonto on täynnä pehmeitä, rauhoittavia värejä. Inspiroidun pohjoisten metsien, järvien ja merenrantojen murretusta väripaletista. Korostan piirroksissani liikettä, valoa ja varjoa. Värit tuovat kuviin uuden elementin.

Saukko-juliste – vedensininen

49,00 

Leikkisä Saukko-taidejuliste tuo iloa kotiin!

Koko

50 x 70 cm

Varastossa

-
+
Nopea toimitus!
Kuvaus

Väripohjainen Saukko-juliste sopii niin kotiin, mökille kuin lastenhuoneen sisustukseen. Taustaväri on väripalettimme siniharmaa ”Vesi”. Sisustustaulu on painettu korkealaatuiselle FSC-sertifioidulle mattapaperille ja siinä on valkoinen reunus, joka kehystää aiheen kauniisti. Sniharmaan version lisäksi tämä juliste on saatavilla mustavalkoisena kahdessa koossa. Tuotteella on suomalaisen työn Avainlippu-merkki. Jokainen tuote tarkastetaan käsin, jotta myyntiin menevien tuotteiden laatu on aina ensiluokkainen. Sisustusjuliste myydään ilman kehyksiä. Katso kehysvaihtoehdot täältä.

Toimitusehdot

Paketti jouluksi perille? 

Tee tilaus viimeistään:

Suomeen: Posti- ja kotipaketti 20.12. 

Eurooppaan: GLS-paketti 13.12. DHL Express -paketti 20.12. 

Euroopan ulkopuolelle: DHL Express -paketti 20.12.

Toimituskulut ovat: postipaketti Suomeen 4,90 €, kotipaketti Suomeen 8,90 €, GLS-paketti EU-maihin 9,90 €, DHL-paketti EU-maihin 13,90 €, DHL-paketti EU:n ulkopuolelle 14,90 €. Yli 100 € tilaukset toimitamme veloituksetta. Etu voimassa toistaiseksi.

Kuljetuksissa kiinnitetään erityistä huomiota hygieniaan ja turvallisuuteen sekä vältetään mahdollisimman paljon suoraa kontaktia. Kotiintoimituksissa kuljettaja jättää paketin ovelle ja odottaa hieman kauempana kunnes vastaanottaja avaa oven. Allekirjoitusta ei pyydetä, vaan kuljettaja itse merkitsee lähetyksen toimitetuksi.

Lue lisää toimitusehdoista täältä