Teemun merkintöjä

Päivänkorento on hauras ja miltei lyyrinen olento, joka viihtyy virtaavien vesien äärellä. Sen toukka- eli nymfivaihe saattaa kestää jopa vuosia. Korentovaihe kestää vain päivän tai viileällä säällä korkeintaan muutaman päivän. Sinä aikana korento ei enää syö vaan ainoastaan lisääntyy, ja pyrkii valoa kohti.

Päivänkorento grafiikan taulu

Alkaen 109,00 

Päivänkorento-taidegrafiikan lehdellä lepää runollinen olento, jonka elämä korentona kestää vain päivän verran. Taidegrafiikan vedos on osa rajoitettua sarjaa. Jokainen vedos on taiteilijan signeeraama ja käsin numeroima.

Koko

18 x 24 cm

Poista
-
+
Nopea toimitus!
Kuvaus

Päivänkorento grafiikan taulu on vedostettu korkealaatuiselle 310g/m2 taidegrafiikan paperille. Vedoksen koko 18 x 24 cm. 50 kappaleen sarja. Vedokset ovat taiteilija Teemu Järven käsin numeroimia ja signeeraamia. Jos haluat taidegrafiikan valmiiksi kehystettynä, valitse kehystetty vaihtoehto ennen ostoskoriin lisäämistä. Grafiikkamme kehystetään korkealaatuiseen luonnonvalkoiseksi maalattuun puuvitriinikehykseen, joka on valmistettu Suomessa. Grafiikan taulun kehyspuut ovat PEFC-sertifioitua kotimaista mäntyä. Jos haluat kehystää työn itse, vedokset on mitoitettu standardikokoisten valmiskehyksien mukaan. Pohjoisen luonnosta inspiroitunutta uniikkia ja vastuullista taidetta moderniin kotiin. Suomessa valmistettu.

Toimitusehdot

Toimituskulut ovat: postipaketti Suomeen 4,90 €, kotipaketti Suomeen 8,90 €, GLS-paketti EU-maihin 9,90 €, DHL-paketti EU-maihin 13,90 €, DHL-paketti EU:n ulkopuolelle 19,90 €.

Yli 150 € tilaukset toimitamme veloituksetta. Etu voimassa toistaiseksi.

Lue lisää toimitusehdoista täältä