Teemun merkintöjä

Havupuut ovat loputtoman kiehtovia. Herkänkauniit neulaset ja kävyt ovat pohjoisen luonnon rauhoittavan kauneuden symboleita. Me suomalaiset olemme onnekkaita: metsä ja sen äänet ja tuoksut ovat aina lähellä.

Havupuu-taidekorttisetti

15,00 

Suurikokoisissa taidekorteissa on tyyliteltyä havumetsän tunnelmaa.

Koko

A5

Varastossa

-
+
Kuvaus

Tästä havuisesta korttisetistä on moneksi! Jokainen kortti on itsessään taideteos, joka sopii arvokkaampaankin käyttöön. Perinteisen lähettämisen lisäksi kortti toimii minijulisteena käytettynä upeana yksityiskohtana osana kodin sisustusta. Mustavalkoinen Havupuu-taidekorttisetti sisältää neljä korttia: kuusen- ja männynkävyt, männyn neulaset ja havuinen oksa. A5 kokoiset kortit ovat painettu Suomessa luonnonvalkoiselle ympäristöystävälliselle 400 g mattapaperille. Katso myös kiehtovat vaneriset taidekorttimme. Vastuullista luontotaidetta moderniin kotiin. Valmistettu Suomessa.

Toimitusehdot

Toimituskulut ovat: postipaketti Suomeen 4,90 €, kotipaketti Suomeen 8,90 €, GLS-paketti EU-maihin 9,90 €, DHL-paketti EU:n ulkopuolelle 24,90 €. Yli 100 € tilaukset toimitamme veloituksetta. Etu voimassa toistaiseksi.

Kuljetuksissa kiinnitetään erityistä huomiota hygieniaan ja turvallisuuteen sekä vältetään mahdollisimman paljon suoraa kontaktia. Kotiintoimituksissa kuljettaja jättää paketin ovelle ja odottaa hieman kauempana kunnes vastaanottaja avaa oven. Allekirjoitusta ei pyydetä, vaan kuljettaja itse merkitsee lähetyksen toimitetuksi.

Lue lisää toimitusehdoista täältä