Teemun merkintöjä

“Forest is a state of mind” (Metsä on mielentila) on ollut mottoni jo jonkin aikaa. Se on syntynyt omasta kokemuksestani. Kun piirrän, mielessäni vaellan metsässä. Tätä mielentilaa haluan viestiä myös töilläni. Toivon, että ne voisivat toimia porttina rauhoittavaan metsään silloinkin, kun sinne ei ole fyysisesti mahdollista päästä.

Forest is a state of mind -vedossarja

550,00 

Forest is a state of mind on kolmen grafiikanvedoksen sarja, jossa Teemu Järvi varioi lempiteemaansa metsää uudella tavalla.

Koko

38 x 48 cm

Varastossa

-
+
Nopea toimitus!
Kuvaus

Teokset Hare in the Snow, Forest Is a State of Mind ja See the Forest for the Trees on tehty käyttäen vanhoja, ladottavia kohopainokirjakkeita ja 1970-luvun letterpress-konetta.

Jokainen vedos on uniikki: väri on levitetty käsin jäljitellen luonnon epätäydellisyyttä ja sattumanvaraisuutta. Vedoksia on 20 kappaleen rajattu sarja, ja ne on numeroitu ja signeerattu.

Vedossarja myydään ilman kehyksiä. 

Työt on tehty alun perin Glasshouse Helsinki -galleriassa pidettyyn Manifesto 21 -näyttelyyn, johon kutsuttiin 11 suomalaista taiteilijaa. Lue lisää näyttelystä ja vedossarjasta täältä.

Toimitusehdot

Toimituskulut ovat: postipaketti Suomeen 4,90 €, kotipaketti Suomeen 8,90 €, GLS-paketti EU-maihin 9,90 €, DHL-paketti EU-maihin 13,90 €, DHL-paketti EU:n ulkopuolelle 19,90 €.

Yli 150 € tilaukset toimitamme veloituksetta. Etu voimassa toistaiseksi.

Lue lisää toimitusehdoista täältä

Share