Teemun merkintöjä

Gyotaku-menetelmässä muste levitetään suoraan vedostettavan luontokappaleen päälle ja kohde itsessään toimii painolevynä, josta kuva hierotaan paperille. Gyotaku jäljentää kalat ja kasvit hienon herkästi toistaen pienimmätkin yksityiskohdat, kuten kalan suomut, lehtiruodit ja suonet.

Kuusenoksa-juliste – metsänvihreä

45,00 

Tuo pala kuusimetsää kotiin kauniin julisteen muodossa!

Koko

50 x 50 cm

Vain 11 varastossa

-
+
Nopea toimitus!
Kuvaus

Metsänvihreä Kuusenoksa-juliste on tunnelmallinen sisutuselementti moderniin kotiin. Alkuperäisen vedoksen kuva on jäljennetty muinaista aasialaista gyotaku-painantaa mukaillen, lue lisää täältä. Juliste on neliönmuotoinen ja se on painettu korkealaatuiselle FSC-sertifioidulle mattapaperille. Julisteeseen on painettu valkoinen reunus, joka kehystää aiheen kauniisti. Juliste on saatavilla myös mustavalkoisena versiona. Tuotteella on suomalaisen työn Avainlippu-merkki. Jokainen tuote tarkastetaan käsin, jotta myyntiin menevien tuotteiden laatu on aina ensiluokkainen. Sisustusjuliste myydään ilman kehyksiä. Katso kehysvaihtoehdot täältä.

Toimitusehdot

Toimituskulut ovat: postipaketti Suomeen 4,90 €, kotipaketti Suomeen 8,90 €, GLS-paketti EU-maihin 9,90 €, DHL-paketti EU-maihin 13,90 €, DHL-paketti EU:n ulkopuolelle 19,90 €.

Yli 150 € tilaukset toimitamme veloituksetta. Etu voimassa toistaiseksi.

Lue lisää toimitusehdoista täältä