Teemun merkintöjä

Havupuut ovat loputtoman kiehtovia. Herkänkauniit neulaset ja kävyt ovat pohjoisen luonnon rauhoittavan kauneuden symboleita. Me suomalaiset olemme onnekkaita: metsä ja sen äänet ja tuoksut ovat aina lähellä.
,

Havupuu-minijulistesetti

15,00 

Suurikokoisissa taidekorteissa on tyyliteltyä havumetsän tunnelmaa.

Koko

A5

Varastossa

-
+
Kuvaus

Tästä havuisesta julistesetistä on moneksi! Jokainen minijuliste on itsessään taideteos. Julistetta voi käyttää myös onnittelukortteina seinälle ripustamisen sijaan. Mustavalkoinen Havupuu-minijulistesetti sisältää neljä julistetta: kuusen- ja männynkävyt, männyn neulaset ja havuinen oksa. A5 kokoiset julisteet ovat painettu Suomessa luonnonvalkoiselle ympäristöystävälliselle 300 g mattapaperille. Katso myös kiehtovat vaneriset taidekorttimme. Vastuullista luontotaidetta moderniin kotiin. Valmistettu Suomessa.

Toimitusehdot

Toimituskulut ovat: postipaketti Suomeen 4,90 €, kotipaketti Suomeen 8,90 €, GLS-paketti EU-maihin 9,90 €, DHL-paketti EU:n ulkopuolelle 19,90 €. Yli 100 € tilaukset toimitamme veloituksetta. Etu voimassa toistaiseksi.

Kuljetuksissa kiinnitetään erityistä huomiota hygieniaan ja turvallisuuteen sekä vältetään mahdollisimman paljon suoraa kontaktia. Kotiintoimituksissa kuljettaja jättää paketin ovelle ja odottaa hieman kauempana kunnes vastaanottaja avaa oven. Allekirjoitusta ei pyydetä, vaan kuljettaja itse merkitsee lähetyksen toimitetuksi.

Lue lisää toimitusehdoista täältä