fbpx
Ilmainen toimitus yli 150 € tilauksille

Markkinointiviestinnän tekijä

Ovatko luonto ja design lähellä sydäntäsi? Kiinnostaako monipuolinen työ ainutlaatuisessa ja vauhdilla kasvavassa design-yrityksessä, jossa mukavan työporukan lisäksi seuranasi ovat ketut, karhut ja muut luonnon kiehtovat asukkaat?

Nyt on sinun mahdollisuutesi tulla mukaan rakentamaan ja kehittämään Teemu Järvi Illustrationsin kiehtovaa luontoaiheista lifestyle-maailmaa! Haemme tulevaisuuden ammattilaista digitaalisen markkinoinnin ja/tai markkinointiviestinnän saralta. Voit olla joko opintojen loppusuoralla tai valmistunut, ja toivomme että sinulla on jo hieman työkokemusta.

Työssä pääset tekemään myynnin ja markkinoinnin tehtäviä laajalla skaalalla aina kampanjasuunnittelusta sosiaalisen median analytiikkaan. 

Toivoisimme, että sinulla olisi
  • Hyvä asiakaspalveluasenne ja positiivinen mieli
  • Kiinnostusta kansainvälisen liiketoiminnan kehittämiseen markkinoinnin näkökulmasta
  • Omatoimisuutta, halua oppia uutta ja ottaa asioista selvää
  • Erinomainen suomen ja englannin kielen taito, saksan kielen taidosta plussaa!
  • Kokemusta digitaalisesta markkinoinnista, verkkokaupan kehittämisestä tai hakukoneoptimoinnista
  • Järjestelmällisyyttä ja tarkkuutta

Työ on alkuun määräaikainen (4 kk) ja toivomme sinun pystyvän hyppäämään mukaan mahdollisimman pian touko-kesäkuussa. Työpaikkasi tulee sijaitsemaan toimistollamme Helsingin Kalliossa, tosin työskentelemme etänä pandemiarajoitusten aikana.

Lähetä vapaamuotoinen englanninkielinen hakemuksesi, CV ja palkkatoiveesi osoitteeseen [email protected] 18.4.2021 mennessä.

Lisätietoja: [email protected], 040 5833296

Teemu Järvi Illustrations on lifestyle-muotoiluyritys, jonka tuotteita ovat taiteilija Teemu Järven luontoaiheisiin piirroksiin perustuva taidegrafiikka, julisteet ja muut painotuotteet. Yritys myös lisensoi käyttöoikeuksia Teemu Järven piirroshahmoihin ja kuoseihin. Kaikki Teemu Järvi Illustrations –tuotteet on valmistettu korkealaatuisista, ympäristöystävällistä materiaaleista.Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Yrityksen toimintaa ohjaavia arvoja ovat korkealaatuinen design, tuotannon korkea laatu, kestävyys ja ekologisuus. Yrityksellä on tällä hetkellä yli 100 jälleenmyyjää Euroopassa ja Japanissa, oman verkkokaupan lisäksi.