Teemun merkintöjä

Nimensä mukaisesti valkohäntäpeuran iso häntä on alapuoleltaan kirkkaan valkoinen. Peura nostaa häntänsä pystyyn, kun se kokee olonsa häirityksi tai säikähtää jotain. Peurojen loikkiessa pakoon valkoiset, ylös sojottava hännät vilkkuvat kuin lumiset tonttuhatut.
Ale

Valkohäntäpeura-seinävaate

245,00 

Valkohäntäpeura-seinävaate on ainutlaatuinen tekstiilitaideteos. Alkuperäinen Teemu Järvi -taidetekstiili, joka on valmistettu erikoistarkalla jacquard-kudontatekniikalla luomupellavasta ja luomupuuvillasta.

Koko

95 x 135 cm

Varasto loppu

Kuvaus

Alkuperäinen Teemu Järvi -taidetekstiili, joka on valmistettu erikoistarkalla jacquard-kudontatekniikalla luomupellavasta ja luomupuuvillasta. Tämä taidetekstiili kuuluu rajoitettuun, taiteilijan käsin numeroimaan ja signeeraamaan 50 kappaleen sarjaan. Tuotteen mukana tulee tammipuiset rimat tekstiilin suorassa pitämiseksi ripustuksessa sekä nahkainen naru kiinnittämistä varten.

Toimitusehdot

Toimituskulut ovat: postipaketti Suomeen 4,90 €, kotipaketti Suomeen 8,90 €, GLS-paketti EU-maihin 9,90 €, DHL-paketti EU-maihin 13,90 €, DHL-paketti EU:n ulkopuolelle 19,90 €.

Yli 150 € tilaukset toimitamme veloituksetta. Etu voimassa toistaiseksi.

Lue lisää toimitusehdoista täältä