Teemun merkintöjä

Sienestys on mahtavaa ulkoilua ja luonnossa oloa parhaimmillaan. Sienestyksessä voi hyödyntää omaa metsäsuhdetta, vuosien varrella kertynyttä paikkatietoa. Minulle sienestys on eräänlaista metsästystä, siihen liittyy arvaamattomuutta, jahdin huumaa ja löytämisen riemua! Kun sienet säilöö hyvin, niistä on iloa koko vuodeksi.

Sieni-taidekorttisetti

15,00 

Täydellinen taidekorttisarja sienten ystävälle! Setissä on mukana tatti, kantarelli, mustatorvisieni ja matsutake.

Koko

A5

Varastossa

-
+
Kuvaus

Tästä herkullisesta neljän kortin sieni-aiheisesta taidekorttisetistä on moneksi! Jokainen kortti on itsessään taideteos, joka sopii arvokkaampaankin käyttöön. Perinteisen lähettämisen lisäksi kortti toimii kehystettynä minijulisteena upeana yksityiskohtana osana kodin sisustusta. Mustavalkoinen Sieni-taidekorttisetti sisältää neljä maukasta kuva-aihetta: tatti, kantarelli, mustatorvisieni ja matsutake (männyntuoksuvalmuska). A5 kokoiset kortit ovat painettu Suomessa luonnonvalkoiselle ympäristöystävälliselle 400 g mattapaperille. Katso myös kiehtovat vaneriset taidekorttimme. Vastuullista luontotaidetta moderniin kotiin. Valmistettu Suomessa.

Toimitusehdot

Toimituskulut ovat: postipaketti Suomeen 4,90 €, kotipaketti Suomeen 8,90 €, GLS-paketti EU-maihin 9,90 €, DHL-paketti EU:n ulkopuolelle 24,90 €. Yli 100 € tilaukset toimitamme veloituksetta. Etu voimassa toistaiseksi.

Kuljetuksissa kiinnitetään erityistä huomiota hygieniaan ja turvallisuuteen sekä vältetään mahdollisimman paljon suoraa kontaktia. Kotiintoimituksissa kuljettaja jättää paketin ovelle ja odottaa hieman kauempana kunnes vastaanottaja avaa oven. Allekirjoitusta ei pyydetä, vaan kuljettaja itse merkitsee lähetyksen toimitetuksi.

Lue lisää toimitusehdoista täältä