Teemun merkintöjä

Minulle metsässä samoilu ja havupuiden humina tuo rauhaa, levollisen mielentilan ja kirkastaa ajatukset. Uskon täysin japanilaiseen metsäkylpy-filosofiaan, jossa metsässä liikkumista pidetään miltei lääkkeenä. Tällä huovalla toivon tuovani palan metsän rauhoittavaa voimaa kotiin, silloinkin kun on ulkona on kylmä ja metsäretken sijasta on helpompi käpertyä kotisohvalle. Metsä on mielentila.

Shinrin-yoku -villahuopa

189,00 

Havuisa Shinrin-yoku –villahuopa on saanut nimensä Japanista, jossa metsäkävelyä kutsutaan ”metsäkylvyksi” (Shinrin-yoku).

Koko

130 x 180 cm

Varastossa

-
+
Kuvaus

Metsän tunnelma – lintujen äänet ja tuulen tuiverrus puiden latvoissa – rauhoittaa ja tuo helpotusta stressiin. Pehmeän huovan päällä on mukavaa makoilla ja tuntea ympäröivän luonnon läheisyys. Havuisen huovan lämpöön voi kääriytyä myös kotisohvalla. Huopa on 100% puhdasta Uuden-Seelannin Mulesing-vapaata villaa. Pehmoinen ja laadukas villahuopa on valmistettu EU:ssa.

Toimitusehdot

Toimituskulut ovat: postipaketti Suomeen 4,90 €, kotipaketti Suomeen 8,90 €, GLS-paketti EU-maihin 9,90 €, DHL-paketti EU:n ulkopuolelle 24,90 €. Yli 100 € tilaukset toimitamme veloituksetta. Etu voimassa toistaiseksi.

Kuljetuksissa kiinnitetään erityistä huomiota hygieniaan ja turvallisuuteen sekä vältetään mahdollisimman paljon suoraa kontaktia. Kotiintoimituksissa kuljettaja jättää paketin ovelle ja odottaa hieman kauempana kunnes vastaanottaja avaa oven. Allekirjoitusta ei pyydetä, vaan kuljettaja itse merkitsee lähetyksen toimitetuksi.

Lue lisää toimitusehdoista täältä