Teemun merkintöjä

Tähän kuvaan halusin vangita rusakon yksityisen rapsutteluhetken ja samalla tuoda piirrokseen mukaan liikettä. Rusakko on vauhdikas loikkija, ja kököttää harvoin paikallaan. Vähemmän tunnettua on, että rusakko on myös hyvä uimari.

Rusakko-vanerijuliste

39,00 

Ruokokynällä piirretyssä taideteoksessa rusakko rapsuttaa somasti leukaansa.

Koko

24 x 30 cm

Varastossa

-
+
Kuvaus

Leukaa rapsuttava Rusakko-vanerijuliste sopii kaikenikäisten sisustusmakuun. Kuva on painettu kauniille erikoisvanerille, joka on paksuudeltaan vain millimetrin. Ohuutensa ja keveytensä vuoksi puisen julisteen voi ripustaa paperijulisteen tapaan rennosti klipsillä tai sen voi kehystää tauluksi. Puinen taulu on korkealuokkaista suomalaista koivuviilua, joka on PEFC- ja FSC-sertifioitu vastuullisen metsänhoidon varmentamiseksi. Logo ja monogrammi on laserkaiverrettu vaneriin. Jokainen puinen juliste tarkastetaan käsin ensiluokkaisen laadun varmentamiseksi. Valmistettu Suomessa. Katso myös hurmaavat, moneen eri käyttöön soveltuvat vanerikorttimme, jotka toimivat mainiosti muun muassa minijulisteina osana kodin sisustusta.

Toimitusehdot

Toimituskulut ovat: postipaketti Suomeen 4,90 €, kotipaketti Suomeen 8,90 €, GLS-paketti EU-maihin 9,90 €, DHL-paketti EU:n ulkopuolelle 24,90 €. Yli 100 € tilaukset toimitamme veloituksetta. Etu voimassa toistaiseksi.

Kuljetuksissa kiinnitetään erityistä huomiota hygieniaan ja turvallisuuteen sekä vältetään mahdollisimman paljon suoraa kontaktia. Kotiintoimituksissa kuljettaja jättää paketin ovelle ja odottaa hieman kauempana kunnes vastaanottaja avaa oven. Allekirjoitusta ei pyydetä, vaan kuljettaja itse merkitsee lähetyksen toimitetuksi.

Lue lisää toimitusehdoista täältä